Над 150 фирми от 22 страни ще участват в Международното

...
Над 150 фирми от 22 страни ще участват в Международното
Коментари Харесай

Пчелари от 22 страни идват на изложение в Плевен

Над 150 компании от 22 страни ще вземат участие в Международното изложение-договаряне „ Пчеларство – Плевен 2019 “. Форумът се организира за 17-и път. Ще бъде открит на 7 февруари и ще продължи до 10 февруари – деня на Св.Св. Харалампий, настойника на меда и пчеларите. Организатори на ревюто са „ Партнерс Експо “ ООД и Областният пчеларски съюз в Плевен.
Както всякога, на ревюто ще бъдат показани последните новости в региона на пчеларското съоръжение, восъчни основи, ветеринарни препарати, лицензирано произвеждане на майки и отводки, пчелни артикули и техни производи, профилирана литература и други В съпътстващата стратегия ще вземат участие лектори от Германия, Франция, Полша, Сърбия, Румъния, Русия и България. Те ще показват пред българските пчелари и посетители новости, трендове и аспекти в сектора.
В последния ден на ревюто ще бъдат наградени най-добре представилите се участници в няколко категории и ще бъде избран новият притежател на огромната премия „ Крило на триумфа “ – за нововъведение в пчеларството, оповестиха от „ Партнерс Експо “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР