Над 15 000 тежкотоварни автомобила и автобуси вече са оборудвани

...
Над 15 000 тежкотоварни автомобила и автобуси вече са оборудвани
Коментари Харесай

TollPass: Над 15 000 тежкотоварни автомобила и автобуси вече са оборудвани с бордови устройства

Над 15 000 тежкотоварни автомобила и рейсове към този момент са оборудвани с бордови устройства. Сключването на контракти става елементарно и бързо на тол платформата TollPass.bg, напълно онлайн посредством регистрация на персонален профил.

Бордовите устройства ще се получават против 1 лева депозит и 0 лева месечна такса обслужване. Новите условия ще важат за безусловно всички клиенти на TollPass – нови и към този момент сключили своите контракти и получили устройства. Условията ще бъдат приспособени и всички заплатили такси по остарялата цена ще получат уведомления за възобновяване на разликите.

Доставката се прави с пощальон, като в общоприетите случаи времето от регистрация до приемане на устройствата лишава 24 часа.

За бордовите устройства не се изисква профилиран монтаж, а той може да бъде осъществен от притежателите или водачите на моторните транспортни средства.

Бордовото устройство се включва в запалката на автомобила, с цел да се задейства в границите на няколко минути. На екрана му се появява регистрационният номер на съответното транспортно средство и се натиска бутон " Избор ". Подробни насоки може да бъдат прочетени на TollPass.bg.

След формалния старт на тол системата на 1 март 2020 година, водачите могат да са сигурни, че бордовото им устройство работи и е готово за път, когато договорния и техническия LED знак светят в зелено .

При въпроси по отношение на активирането на бордовите устройства, потребителите могат да се свържат с TollPass контактен център (*5500).

„ Интелигентни трафик системи “ АД осведоми своите клиенти, че на 29 февруари от 3:00 до 5:00 часа има планувани действия по възобновяване и имплементиране на нови функционалности в електронната системата за събиране на пътни такси (винетки и тол). В този интервал може да има краткотрайни усложнения при продажбата на винетки от Vinetki.bg, tollpass.bg и партньорската мрежа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР