Над 15 000 души от всички части на страната, високопоставени

...
Над 15 000 души от всички части на страната, високопоставени
Коментари Харесай

Над 15 000 души се очакват в Скопие за посещението на папа Франциск

Над 15 000 души от всички елементи на страната, високопоставени представители, вярващи и задгранични посетители от прилежащи страни се чака да се стекат във вторник по улиците на Скопие, с цел да участват на историческото посещаване на папа Франциск в Северна Македония.

В мощ ще бъдат строги ограничения за сигурност и ограничавания на трафика. На хората, които пътуват, се предлага да употребяват публичния превоз, който ще е безвъзмезден, а на жителите, идващи от други градове - да употребяват трен до Скопие, който също ще е безвъзмезден.

Заради визитата на папата денят е разгласен за неработен в столицата на Северна Македония, като главните и междинни учебни заведения също ще бъдат затворени, отбелязва Българска телеграфна агенция.
От София папата прикани за разговор сред религиите като изискване за мир Светият отец приключи визитата си в България със събитието за мир
Министър-председателят Бойко ще изпрати папа Франциск на летище София рано сутринта, когато завършва апостолическото пътешестване на Светия отец в България, оповестиха от държавната пресслужба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР