Над 130 са вече жертвите на опасния коронавирус от Китай,

...
Над 130 са вече жертвите на опасния коронавирус от Китай,
Коментари Харесай

Българин в Китай с плашещи подробности за вируса

 Над 130 са към този момент жертвите на рисковия ковид от Китай, а над 6000 случая на болест са към този момент доказани.

" Препоръката е да се пие доста вода и да се лимитират контактите с трети лица. Всеки има право да излиза, само че това си е за негова сметка. Излизанията се лимитират. Ако имаме работа на открито, спокойно можем да си сложим маска, само че те свършиха по аптеките ", сподели сънародникът ни Димитър Владиков, който живее в Китай.

По думите му е мъчно човек да си купи маска от аптеката, макар че се създават по 24 млн. броя дневно. Хората опитвали да се защищават по разнообразни способи, а 50% от полетите са редуцирани от Шанхай.

" Има линии на метрото, които работят на по-малък потенциал и е полупразно, хората си стоят у дома. Очаква се дълга и безсрочна почивка за учещите, чака се да се стопли времето и вирусът да изчезне от единствено себе си ", сподели още той за Bulgaria ON AIR. 

Все още самите учени изследват вируса. Основното, което правели управляващите, е да лимитират разпространяването му. 

" Знам за трима българи в Ухан, в този момент обаче там са двама, единият е съумял да излезе. Въздържам се от мнение дали за двама би трябвало да се праща аероплан от България ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР