Над 130 са вече жертвите на опасния коронавирус от Китай,

...
Над 130 са вече жертвите на опасния коронавирус от Китай,
Коментари Харесай

Нашенец от Китай със страшни новини за паниката от вируса ВИДЕО

Над 130 са към този момент жертвите на рисковия ковид от Китай, а над 6000 случая на болест са към този момент доказани. "Препоръката е да се пие доста вода и да се лимитират контактите с трети лица. Всеки има право да излиза, само че това си е за негова сметка. Излизанията се лимитират. Ако имаме работа на открито, умерено можем да си сложим маска, само че те свършиха по аптеките ", сподели сънародникът ни Димитър Владиков, който живее в Китай.

По думите му е мъчно човек да си купи маска от аптеката, въпреки че се създават по 24 млн. броя дневно. Хората опитвали да се защищават по разнообразни способи, а 50% от полетите са редуцирани от Шанхай.

Българин в Шанхай описа за страха от вируса палач, парализирал големия град ВИДЕО

"Има линии на метрото, които работят на по-малък потенциал и е полупразно, хората си стоят у дома. Очаква се дълга и безсрочна почивка за учещите, чака се да се стопли времето и вирусът да изчезне от единствено себе си ", сподели още той в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

Все още самите учени изследват вируса. Основното, което правели управляващите, е да лимитират разпространяването му.

"Знам за трима българи в Ухан, в този момент обаче там са двама, единият е съумял да излезе. Въздържам се от мнение дали за двама би трябвало да се праща аероплан от България ", сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР