Над 130 проверени автомобила, 22-ма шофьори пипнати в нарушения, водачи,

...
Над 130 проверени автомобила, 22-ма шофьори пипнати в нарушения, водачи,
Коментари Харесай

МВР: Пълна газ срещу нарушителите на пътя

Над 130 тествани автомобила, 22-ма водачи пипнати в нарушавания, водачи, хванати да ръководят със слисващ брой отнети точки- Този резултат рапортуват в този час екипите на полицията, включени в огромна акция на Министерство на вътрешните работи за гарантиране сигурността по пътищата. Операцията стартира към 20.00 часа през вчерашния ден и ще продължи до дребните часове на днешния ден. Този път силите на полицията са съсредоточени на север от Бургас-Поморие, Равда, Слънчев бряг, Свети Влас, Елените... Следи се за всичко- скорост, алкохол, дрога, неплатени актове, паркиране...

12 мобилни екипа на Министерство на вътрешните работи са ситуирани в разнообразни точки на комплекса. В взаимозависимост от натоварването на трафика те се изместват ”, сподели началникът на бранш „ Охранителна полиция ” комисар Неделчо Рачев.

Униформени смъкват непосредствено на място регистрационните номера на колите на провинили се водачи, лишават се книжки, нарушителите се изпращат по направление в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Слънчев бряг. „ С колела ли ще отидат ”, подмятат зевзеци, станали очевидци на профилираната интервенция.

В рамките на час постройката на полицията в курорта се извърши с провинили се водачи.

Сред тях млад мъж от Разложко, засечен да ръководи с невалидна брошура, с отнети оптималният брой контролни точки- 39. „ Имах неплатени санкции за разнообразни неща. Те всички водачи имат санкции. Аз обаче отначало съм си извадил брошура. Стана препирня за нищо ”, отвърна той.
акция КАТ

В полицията се озова и екскурзиант, управлявал след приложимост на марихуана. Наличието на опиати бе открито с най-новия апарат, импортиран на „ въоръжение ” в РУ- Несебър – електронен анализатор, който лови съществуването на шест неразрешени субстанции в организма на човек.

„ Аз опиати не използвам ”, сподели арестувания. Апаратът регистрира друго.

Специализираната полицейска интервенция провокира недоволството измежду група съветски туристи в Свети Влас. Те пътуваха в микробус, спрян за инспекция в хода на акцията. „ 30 минути стоим и не мърдаме. Ние сме посетители, желаеме конвой до хотела ”, настоя рускиня. Страстите утихнаха, откакто служителите на реда ревизираха лидера на буса и върнаха документите му. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР