Над 130 проверени автомобила, 22-ма шофьори пипнати в нарушения, водачи,

...
Над 130 проверени автомобила, 22-ма шофьори пипнати в нарушения, водачи,
Коментари Харесай

МВР: Пълна газ срещу нарушителите на пътя. На мерника е Слънчев бряг

Над 130 тествани автомобила, 22-ма водачи пипнати в нарушавания, водачи, хванати да ръководят със слисващ брой отнети точки- Този резултат рапортуват в този час екипите на полицията, включени в огромна акция на Министерство на вътрешните работи за гарантиране сигурността по пътищата. Операцията стартира към 20.00 часа през вчерашния ден и ще продължи до дребните часове на днешния ден. Този път силите на полицията са съсредоточени на север от Бургас-Поморие, Равда, Слънчев бряг, Свети Влас, Елените... Следи се за всичко- скорост, алкохол, дрога, неплатени актове, паркиране...
 акция КАТ
12 мобилни екипа на Министерство на вътрешните работи са ситуирани в разнообразни точки на комплекса. В взаимозависимост от натоварването на трафика те се изместват ”, сподели началникът на бранш „ Охранителна полиция ” комисар Неделчо Рачев.
 комисар Неделчо Рачев
Министерство на вътрешните работи предприе решителни ограничения след серията тежки произшествия.
 акция КАТ
Униформени смъкват непосредствено на място регистрационните номера на колите на провинили се водачи, лишават се книжки, нарушителите се изпращат по направление в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Слънчев бряг. „ С колела ли ще отидат ”, подмятат зевзеци, станали очевидци на профилираната интервенция.
 акция КАТ
В рамките на час постройката на полицията в курорта се извърши с провинили се водачи.
 акция КАТ
Сред тях млад мъж от Разложко, засечен да ръководи с невалидна брошура, с отнети оптималният брой контролни точки- 39. „ Имах неплатени санкции за разнообразни неща. Те всички водачи имат санкции. Аз обаче отначало съм си извадил брошура. Стана препирня за нищо ”, отвърна той.-->
 акция КАТ

В полицията се озова и екскурзиант, управлявал след приложимост на марихуана. Наличието на опиати бе открито с най-новия апарат, импортиран на „ въоръжение ” в РУ- Несебър – електронен анализатор, който лови съществуването на шест неразрешени субстанции в организма на човек.
„ Аз опиати не използвам ”, сподели арестувания. Апаратът регистрира друго.
 акция КАТ
Специализираната полицейска интервенция провокира недоволството измежду група съветски туристи в Свети Влас. Те пътуваха в микробус, спрян за инспекция в хода на акцията. „ 30 минути стоим и не мърдаме. Ние сме посетители, желаеме конвой до хотела ”, настоя рускиня. Страстите утихнаха, откакто служителите на реда ревизираха лидера на буса и върнаха документите му.

 съветски туристи
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР