Над 130 педагози от Враца участваха в среща, организирана от

...
Над 130 педагози от Враца участваха в среща, организирана от
Коментари Харесай

Калин Каменов: Враца е добрият пример в образованието

Над 130 педагози от Враца участваха в среща, проведена от ГЕРБ Враца в града. Жест на уредниците към врачанските учители беше представянето на Мадлен Алгафари и нейната философия за развиването на децата.
„ Всеки от нас би трябвало да обезпечава среда, която да разрешава на учителите да въодушевяват “, сподели в късото си слово домакинът на събитието Калин Каменов.
„ Разликата сред политика и държавника е, че политикът мисли за идващия мандат, а държавникът за идващото потомство. Ние се стараем да мислим държавнически, по тази причина нашите съществени цели са обучение, инфраструктура и инвестиции”, обърна се Калин Каменов към учителите. „ С моите сътрудници имаме вяра, че образованието във Враца може да бъде обърнато към бизнеса, към стопанската система и към вложителите, с цел да дадем опция добре образованите да останат във Враца и резултатите, които постигнахме в последните 4 години, са забележими. “
Той уточни, че екипът му е положил старания да влага и в качество, и в новаторски модели – образованието на своите учители, въвеждане на метода Монтесори в детските градини, вложения в нови технологии на преподаване в учебните заведения, вложения в спортна инфраструктура, което оказва помощ на децата да водят деен метод на живот.
„ Враца е посочена за положителния образец в областта на образованието и това се случва с помощта на поддръжката, която вие давате на екипа ми “, приключи той.
В събитието взеха присъединяване и претендентите за общински съветници от ГЕРБ Враца Петя Долапчиева, Таня Георгиева, Христинка Младенова, Милена Иванова и Снежанка Каменова. Да поддържа сътрудниците си и Калин Каменов в събитието се включи и националният представител и зам.-председател на просветителната комисия в Народното събрание Галя Захариева.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР