Над 13 000 работещи от цялата страна са класирали Лидл

...
Над 13 000 работещи от цялата страна са класирали Лидл
Коментари Харесай

Lidl – в ТОП 3 на най-желаните работодатели в България, според престижната класация Employer of Choice

Над 13 000 работещи от цялата страна са класирали Лидл България на трето място в класацията за най-желан шеф Employer of Choice. Компанията е и единственият представител на ритейл бранша в челната тройка. Проучването се състоя в интервала март-април 2021 година, като се организира за 3-та поредна година в България. То е основано на анкета с 50 въпроса, основана по особено създаден логаритъм от Саймън Бъроу – бащата на понятието “employer brand ”, и обгръща 50-те най-важни работодателски характерности, както и характерните съотношения посред им, които трансформират дадена компания в сполучлив и желан шеф. 

„ Фактът, че се нареждаме в челната тройка на най-желаните работодатели в България в година на световна рецесия за нас е значимо удостоверение за устойчивата ни политика и грижа към чиновниците. Отличието придобива още по-голяма тежест, тъй като не е епизодично, а се подрежда до също толкоз значими самопризнания за работодателските ни практики като “Препоръчан шеф ” за 2020,  ТОП шеф за България и Европа за 2020 и 2021  от Top Employer Institute, “Работодател на публиката ” в състезанието Career Show Awards, както и най-желан шеф в ритейл бранша измежду студенти и работещи. Всичко това ни дава удовлетворението, че напъните ни да осигуряваме среда, в която нашите чиновници се усещат сигурни, оценени и стимулирани, дават устойчиви резултати и в положителни, и в несигурни времена. Благодаря на всеки един представител на нашия екип за ежедневните старания това да се случва “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.  

Още преди пандемията компанията предлага на чиновниците си бистрота, ясна връзка, правилно отношение, отлични условия за развиване и работа. Такива са опциите за гъвкаво работно време, спомагателен отпуск за рожден ден, обезпечени почивни дни за Коледа, Нова година и Великден за всички чиновници и атрактивен пакет обществени придобивки. Лидл България предлага едни от най-конкурентните хонорари в бранша и дружно с това стимулира чиновници си, като им обезпечава разнородни благоприятни условия за спомагателна подготовка и кариерно израстване – над 70% от мениджърите в магазините на веригата са се издигнали от вътрешната страна. По време на пандемията спомагателен фокус в активността на компанията като шеф бяха грижите за сигурността и здравето на чиновниците, непрекъснатата и навременна връзка на всички равнища и адаптирането на политиките по отношение на променените условия, тъй че да продължи да подсигурява сигурност и в несигурни времена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР