Над 11 милиона гледания за 3 седмици и пореден тотален

...
Над 11 милиона гледания за 3 седмици и пореден тотален
Коментари Харесай

Поп звездата Фейди с нов тотален хит

Над 11 милиона гледания за 3 седмици и следващ цялостен шлагер за австралиеца Фейди. 32-годишният реализатор от ливански генезис постоянно преплита в текстовете си майчиния си арабски език и в новата хитова колаборация с румънската певица Антония още веднъж е правилен на себе си.

Фейди бе в България за следващ път. Казва, че му харесва тук, харесва и хората и за това не пропуща да ни посети всякога, когато промотира нов план. " Няма по-хубаво възприятие от това, че си оценен. Работиш доста интензивно върху нещо, влагаш сърце, страсти и когато попиташ някой: хареса ли ти песента? И започваш да се чудиш: ах, какво ще каже. И в случай че не, тогава си леко отчаян ", споделя артистът.

Поп звездата даде особено изявление за предаването " COOL..T ".

- Четеш ли мнения?

Чета някои от тях.
- Правиш ли го след всяка нова ария?

Веднага щом пусна ария, се слепвам на мненията, тъй като съм любопитен в каква посока ще отидат нещата. В посока " боготворене " или пък посока: " Ами...не е зле ".

- Колко значими са обществените мрежи за актьор като теб?

Отнемат прекомерно доста излишно време. Става неприятен табиет. Аз самият стигнах до миг, в който не можех да дремя обикновено, тъй като непрестанно пътувам със аероплан и какво правиш, когато не можеш да спиш? Взимаш телефона и си мислиш, че ще ти помогне да ти се доспи. Тогава си споделих, ок, спирам с телефона и ще се опитам да дремя. И в един миг отново протягам ръка за него и си споделям: " Какво ми става, преди 2 секунди го ревизирах?! Защо го върша отново? " Но, в това време, знаете, че обществените мрежи са бизнес, нуждаем се от тях, те са доста значими. Не можеш да ги игнорираш.



" Тръка " е жаргонна арабска дума, която значи " остави го " или " остави я ". Казваме го, когато нещо не си заслужава. Песента е за отровната любовна връзка, когато всички ти споделят: " Тя не е за теб, зарежи я! ", а ти не слушаш какво ти се приказва. Докато в един миг не осъзнаеш, че този човек ти носи единствено негативи.

- Имал ли си такава обстановка в живота си?

Да. Имал съм, несъмнено. Мисля, че ми се случи в миг, в който усетих, че към този момент не съм себе си. Този човек не вадеше по-добрата част от мен, а по-лошата. И тогава трябваше да " тръка ".

- Какво е любовта за теб?

Любовта е доверие. Ако се събудиш сутринта с мисълта за този човек, вечер заспиваш с нея и е последното нещо, за което мислиш. Трудно е да се изясни и значи друго нещо за другите хора.

- Любовта обвързвана ли е с музиката за теб? Трябва ли да си влюбен, с цел да правиш музика?

Не. За да съм почтен, правил съм най-хубавата музика, когато съм бил трагичен.

- На каква възраст стартира да правиш музика?

На 13.

- Колко време към този момент си в музикалния бизнес?

Не бях в музикалния бизнес на 13. Тогава разбрах, че желая да съм артист и композитор. Започнах да пиша песни. В бизнеса влязох през 2007 година

- Как се промени оттогава до в този момент?

Моята непорочност се промени, бях доста....

-...Наивен, може би?

Много доверчив, да. Но и не ми пукаше толкоз какво приказват хората за мен. Знаеш ли, първоначално няма напън, правиш каквото обичаш и каквото искаш и тогава имаш всички фантазии и очаквания на света. В момента, в който вкусиш триумфа, искаш отново и отново. И губиш същинското.

Сега е друго. Осъзнал съм, че съм го изгубил преди няколко години и си споделих: какво се случва с мен? Това не съм аз. Ще върша музиката, която аз обичам, без да мисля дали ще стане шлагер и дали хората ще я харесат. Така беше първоначално и по този начин хората се влюбиха в мен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР