Над 11 килограма марихуана откриха митническите служители на „Капитан Андреево“

...
Над 11 килограма марихуана откриха митническите служители на „Капитан Андреево“
Коментари Харесай

Над 11 кг марихуана са задържани на Капитан Андреево

Над 11 кг марихуана откриха митническите чиновници на „ Капитан Андреево “ при инспекция на лек автомобил, излизащ от страната, оповестиха от Агенцията " Митници ".

На пункта в посока към Турция е тестван лек автомобил, ръководен от български жител. В зоната за митнически надзор той оповестил, че няма нищо за обявление. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, при която в тайник зад задната седалка в багажното поделение са открити 20 полиетиленови вакумирани плика със суха зелена листна маса.

Направен е полеви наркотест, който посочил реакция за марихуана. Наркотичното вещество с общо тегло 11.100 кг е на стойност 44 400 лв..

По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор, което се организира под надзора на Окръжната прокуратура в Хасково. С разпореждане на наблюдаващия прокурор лидерът на автомобила е арестуван за период до 72 часа.

От началото на годината митническите чиновници на " Капитан Андреево " са предотвратили 13 опита за преместване на близо 70 кг марихуана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР