Над 11 000 са бедните, които чакат помощи в Монтанско.

...
Над 11 000 са бедните, които чакат помощи в Монтанско.
Коментари Харесай

11 000 бедни чакат помощи в Монтанско

Над 11 000 са бедните, които чакат помощи в Монтанско. От тази година в листата са включени и хора със 100 % увреждания и лица, които се грижат за деца с увреждания.
През март или април 2018 година ще стартира раздаването на втори транш артикули от пакета, който ще включва 7 продукта - бисквити, леща, консерва скумрия, мед, доматено пюре, лютеница и грах на стойност 35,04 лева с Данък добавена стойност.
През 2018 година следва закупуване на още 17 типа хранителни артикули (пшеничено брашно, ориз, спагети, лютеница, боб зелен, домати белени, грах, гювеч, конфитюр, месни консерви – говеждо в личен сос, месни консерви – говежди кюфтета в бял сос, месни консерви – пиле фрикасе, рибни консерви, зрял боб, леща, бяла захар и олио). За задачата е оповестена социална поръчка за 16 352 784,50 лева с Данък добавена стойност, която към сегашния миг е в развой на разглеждане и оценка на подадените предложения, а в следствие ще се обезпечи още едно разпределяне на хранителни артикули през второто полугодие на 2018 година Това обясниха от Агенцията за обществено подкрепяне. Най-често раздаването на храните се бави поради обжалване на публичните поръчки за артикули.
Текущото положение на осъществяването на оперативната стратегия безусловно изключва какъвто и да е риск от загуба на средства, безапелационни са специалистите от АСП.
43500 небогати от страната получават всекидневно топъл обяд от общините на стойност близо 93 милиона лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР