Над 1000 ученици в гимназиален курс на обучение се запознаха

...
Над 1000 ученици в гимназиален курс на обучение се запознаха
Коментари Харесай

Над 1000 ученици научиха за ползите от практикантската програма на Lidl

Над 1000 възпитаници в гимназиален курс на образование се срещнаха с изгодите от практикантската стратегия на Lidl. По мотив десетата годишнина на програмата представители на компанията гостуваха в 30 учебни заведения в цялата страна, с цел да опишат за опциите за развиване, които Lidl дава на младежите. Срещите се организираха в 22 града, измежду които София, Варна, Бургас, Габрово, Велинград, Шумен, Пазарджик, Айтос, Балчик и други.

На 3 юли учениците, избрали Lidl за своята първа работа, ще прекрачат прага на магазините на веригата не като клиенти, а като практиканти. В рамките на два месеца те ще видят от вътрешната страна по какъв начин работи международна верига и ТОП шеф – ще се грижат за подредбата на стоката, ще спомагат на клиентите и ще опознаят главните правила на работа в ритейл бранша.

По-важното обаче е, че ще изградят работни привички, ще се научат да бъдат независими и виновни, да работят в екип и да ръководят дейно дилемите си. Участниците ще завоюват първите си пари, ще получават 200 лева ваучери за храна месечно и специфични отстъпки в Lidl Plus за интервала на програмата. За първи път тази година те ще могат да избират сред 6- и 8-часов работен ден, както и ще разполагат с пет дни неплатен отпуск, с цел да съчетаят работата с море и отмора.

Допълнителен тласък за младите са и премиите. В края на програмата най-добре представилите се практиканти ще могат да завоюват една от двете огромни награди – 1500 лева стипендия за първата година в университета или телефон iPhone 14 Pro, както и две награди на стойност 600 лева под формата на ваучери за извършване на покупки в Lidl.

Лятната процедура в Lidl може да бъде сполучлив вход и към останалите юношески стратегии на компанията, както и към непрекъснати позиции на цялостен или повърхностен работен ден, тъй че младите да съчетават работата с образованието си в университета или други занимания.

Повече за практикантската стратегия на Lidl ще намерите
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР