Над 1000 сирийски бежанци се върнаха в Сирия за изминалото

...
Над 1000 сирийски бежанци се върнаха в Сирия за изминалото
Коментари Харесай

Над 1000 бежанци се върнаха в Сирия за денонощие

Над 1000 сирийски бежанци се върнаха в Сирия за миналото денонощие от разнообразни страни.

Това се споделя в осведомителния бюлетин на съветския център по помиряване на враждуващите страни и надзор върху придвижването на бежанците , заяви РИА Новости.
 Руската военна полиция зае някогашната американска база в Сирия
Руската военна полиция зае някогашната американска база в Сирия

Нови дейности на Кремъл в Сирия

" За миналото денонощие в Сирийската арабска република от територията на разнообразни страни се върнаха 1002 бежанци, в това число от Ливан през пропускателните пунктове " Джейдет-Ябус ", " Тел-Калах " - 212 души (64 дами, 102 деца), от Йордания през пропускателния пункт " Насиб " - 790 души (237 дами, 403 деца) ", се споделя в известието.

От местата по непрекъснато престояване в страната за ден се върнаха двама . По данни на центъра, инженерни подразделения на въоръжените сили на Сирия за ден са разминирали 1,8 хта територия. Освен това експертите са унищожили 27 взривоопасни предмета.

В Сирия от 2011 година има боен спор . Като гаранти за помирение се включиха Русия, Иран, Турция , изяснява съветската организация. В Сирия бе основан парламентарен комитет, в който влезе и опозицията. Първото съвещание на комитете бе на 30 октомври в Женева.
 Турция задържа 46 критици на офанзивата в Сирия
Турция задържа 46 критици на офанзивата в Сирия

За хипотетично разпространяване на " терористична агитация " в обществените медии

Припомняме също, Турция предприе третото си военно нахлуване в Североизточна Сирия предишния месец, с цел да прогони " Отрядите за национална отбрана " на сирийските кюрди от границата си и да сътвори " зона за сигурност ", където тя цели да настани до 2 млн. сирийски бежанци.

След като завзе 120-километрова територия по границата, Турция подписа съглашения със Съединени американски щати и Русия, с цел да задържи " Отрядите за национална отбрана " отвън този регион.
 Израел удари ирански цели в Сирия след ракетния обстрел
Израел удари ирански цели в Сирия след ракетния обстрел

Също и позиции на сирийската войска
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР