Над 1000 са вече починалите от новия коронавирус в Испания,

...
Над 1000 са вече починалите от новия коронавирус в Испания,
Коментари Харесай

1000 са починалите от коронавируса в Испания, 308 са заразените в Румъния

Над 1000 са към този момент умрелите от новия ковид в Испания, съобщи Франс прес, като се базира на управляващите.

Общият брой на инфектираните в страната приближава 20 000, заяви още шефът на испанския Център изключителни здравни обстановки Фернандо Симон, предава Българска телеграфна агенция.

" В (Испания) има 1002 смъртни случая и на национално равнище имаме общо 19 980 случая на болест, което е с 2833 повече спрямо през вчерашния ден или нарастване с 16,5 % ", съобщи Симон.

Близо 50 души са умряли в Иран от новия ковид през последното денонощие

Близо 50 души са умряли в Иран от новия ковид през последното денонощие, съобщи Франс прес, като се базира на управляващите.

Заместник-министърът на опазването на здравето Алиреза Раиси заяви през днешния ден за 49 смъртни случая. С това общият брой на умрелите в Иран от болестта Ковид-19, причинявано от ковид доближи 1433.

През последните 24 часа в страната са доказани 1237 нови случая на болест. С това общият брой на инфектираните в Иран от началото на епидемията там на 19 февруари доближи 19 644.

Заразените с ковид в Румъния станаха 308 души

Броят на доказаните случаи на ковид в Румъния доближи 308 души, заяви през днешния ден Групата за стратегическа връзка, представена от Аджерпрес.

От тях 31 са оповестени за излекувани и са изписани - 22 в западния град Тимишоара, 8 в Букурещ и един в североизточния град Яш.

Единайсет от пациентите се лекуват в интензивно поделение.

Броят на инфектираните с ковид е повишен с 31 души от последното известие на Групата за стратегическа връзка през вчерашния ден.

На територията на Румъния под институционализирана карантина са сложени 4044 души, които се изследват за съществуване на вируса, а други 45 432 души са сложени в домашна изолираност и се намират под лекарско наблюдаване.

Броят на инфектираните с ковид в Северна Македония доближи 67 души

Броят на инфектираните с ковид в Северна Македония доближи 67 души, заяви македонското министерство на опазването на здравето, представено от локалните медии.

През миналата нощ са тестувани 71 индивида и 19 от тях са новозаразени.

В Делчево към този момент 70 души са в самоизолация.

За неспазване на карантината и застрашаване на здравето на жителите законът в Северна Македония планува санкции до 3000 евро или до три години затвор. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР