Над 1000 огнестрелни оръжия с най-различен калибър и огромни запаси

...
Над 1000 огнестрелни оръжия с най-различен калибър и огромни запаси
Коментари Харесай

Откриха над 1000 огнестрелни оръжия в имот в шикозен квартал на Лос Анджелис

Над 1000 огнестрелни оръжия с най-различен диаметър и големи ресурси от боеприпаси бяха открити и иззети в парцел в изящен квартал на Лос Анджелис, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Кадри, публикувани от полицията, демонстрират по какъв начин от жилището се изнасят разнородни оръжия, измежду които полуавтоматични оръжия, ловни пушки, пушки вид "помпа ", револвери и револвери с най-различен диаметър. Полицаите подреждат оръжията на алея в рамките на парцела, ситуиран на фамозния бул. Сънсет в квартал Холмби Хилс. До претърсването на парцела се стигнало след подаден неизвестен сигнал. В интервенцията, траяла повече от 15 часа, са взели участие 30 локални служители на реда и федерални сътрудници. Според сигнала в парцела живеел мъж, който продавал нелегално оръжия.

Освен над хилядата оръжия и внушителния ресурс от боеприпаси сътрудниците разкрили и огромно количество материали и средства за произвеждане на оръжия. Собственикът на арсенала Жирард Дамиен Саенц, който бил в парцела, бил арестуван, само че по-късно освободен против гаранция от 50 000 $. Той може да бъде съден по съмнения за трафик, продажба или отдаване чартърен на автоматизирани оръжия.

Притежаването на толкоз доста огнестрелни оръжия не е нелегално в Калифорния, само че към този момент не е ясно дали техният притежател е имал всички нужни разрешителни. Полицаи, взели участие в интервенцията, споделят, че не са виждали толкоз оръжия на едно място в цялата си кариера.

В непосредственост до парцела, в който бяха открити оръжията, се намира фамозното имение на Плейбой, което постоянно е посещавано от звезди. В региона имат също парцели Бионсе и Джей-Зи. Според локални медии претърсваното имение е било на Синтия Бек, която има няколко деца от връзката си с Гордън Гети, наследник на милиардера Джей Пол Гети. Твърди се, че госпожа Бек и Жирард Саенц имат няколко недвижими парцела в региона на Лос Анджелис и офис постройка в Сан Франциско.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР