Над 1000 лв. за деца в неравностойно положение събраха силови

...
Над 1000 лв. за деца в неравностойно положение събраха силови
Коментари Харесай

За първи юни: Силовите атлети от Бургас и Delta Guard ще зарадват деца в неравностойно положение

Над 1000 лева за деца в неравностойно състояние събраха силови спортисти от Бургас, научи „ Днес България “. В мероприятието се включиха и охранителите на Delta Guard, които, с изключение на отбрана, осигуриха и собствен автомобил.

Средствата ще са подаяние във връзка 1 юни – Международния ден на детето.

Днес 8 мощни мъже се събраха пред зала „ Арена Бургас “ и направиха силово съревнование от вида на “Strongman ”. Момчетата с изключение на мускули, демонстрираха и положително сърце.

Пред медията ни ръководителят на Delta Guard за Бургас показа, че събитието е минало при много добра посещаемост от бургазлии в съботния ден.

„ Щастливи сме, тъй като доста деца, които не могат да посрещнат първи юни и да се насладят на празника като другите, в този момент ще имат тази опция “, сподели той.

Припомняме, че охранителна компания Delta Guard напълно скоро навлезе и на бургаския пазар. Компанията разполага с многофункционални способи за защита, включващи и добре подготвени белгийски овчарки. Кучетата са подготвени да откриват наркотични субстанции и експлозиви. Това е единствената охранителна компания в България, профилирана да образова такива кучета.

Наред с това Delta Guard поддържа извънредно точно всички бойни спортове у нас. Те охраняват, както надпреварите от държавните шампионати по кикбокс, по този начин и професионалните галавечери от веригата MAX FIGHT CHAMPIONSHIP.

dnesbulgaria.com/
Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР