Над 1000 лева до момента е дал за тестове за

...
Над 1000 лева до момента е дал за тестове за
Коментари Харесай

Рачков се притеснява от вируса, тича на изследвания всяка седмица

 Над 1000 лв. досега е дал за проби за ковид Димитър Рачков. Комикът всяка седмица се изследвал превантивно, защото бил хипохондрик и нонстоп изпитвал тревога във връзка с здравето си.

Тестовете той правел в частна лаборатория, като всеки от тях коствал към 120 лева Парите обаче за него нямали значение, когато ставало въпрос за здравословното му положение. Изживяването не било прелестно, а моментите до излизането на резултатите минавали като епохи. Все отново Рачков бил спокоен, че най-малко до момента не дал нито един позитивен резултат, само че нямал желание да спре с практиката да се тества, въпреки да не проявявал признаци. " Имаме фамилии, деца. Нищо човешко не ни е непознато и се тормозим и ние ", обясниха водещите на " Като две капки вода ", откакто почитател ги попита дали се опасяват от Ковид-19 по време на тяхно живо изявление във фейсбук.

Относно ежеседмичните си тествания Рачков изясни, че защото продължава да води деен обществен живот около работата и всяка седмица застава на сцената на " Капките " за следващия лайф, желае да е сигурен, че околните му са в цялостна сигурност. Покрай предаването той поддържа връзка с десетки хора – гримьори, стилисти, режисьори, оператори, монтажисти и какви ли не и въпреки Маги Халваджиян, който е продуцент на шоуто, да е задължил целия си многочислен екип наложително да носи маски и ръкавици по време на работа, заплаха от лумване на болестта сред тях въпреки всичко имало. Зуека понасял обстановката много по-умерено и не бил ненужно обезпокоителен. Самият той разкри, че сътрудника му Рачков бил луд на тематика здраве и даже при естествени условия постоянно посещава лекарските кабинети, тъй като самичък си внушавал, че имал признаци на какви ли не заболявания, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР