Над 1000 души в Добрич успяха да се докоснат до

...
Над 1000 души в Добрич успяха да се докоснат до
Коментари Харесай

Добрич се докосна до магията на световната купа, ред е на Разград!

Над 1000 души в Добрич съумяха да се допрян до златната международна купа, с която на 30 септември ще бъде коронован идващият първенец на планетата по волейбол! Трофеят беше показан персонално от волейболната легенда и вицепрезидент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев. Именитият волейболист взе участие в специфична игра с въпроси към публиката, а за най-подготвените имаше и специфична премия - билет за дуел на българския народен тим от първата фаза на международното състезание в Двореца на културата и спорта във Варна.

Снимка за спомен със международната купа си направи и кметът на Добрич Йордан Йорданов, както и волейболистите от мъжкия тим на „ Добруджа 07 “.

„ За мен този интерес към международната купа във всеки град е изцяло естествен. Затова от Българската федерация по волейбол и сътрудникът ни Лидл България взехме решение да създадем този „ Трофи Тур “ освен в градовете-домакини Варна, Русе и София. Целта ни е жителите и посетителите да схванат, че от 9 до 18 септември българският тим играе във Варна, след което продължава присъединяване си в София. Най-важното е да напълним залите, тъй като знаете, че когато играем пред лична аудитория и цялостни трибуни тимът е със напълно друго самочувствие и дава в действителност максимума от себе си. Пожелавам на момчетата на първо място да са здрави и да създадат положителни мачове “, съобщи Любо Ганев.

Финалната фаза на златния „ Трофи Тур “ продължава с цялостна мощ и през днешния ден (18 август)! Следващата спирка е Разград, където тъкмо в 18:00 ч. трофеят ще бъде изложен на площад „ Момина чешма “ пред Общински културен център.

Обиколката на най-желания трофей във волейбола се провежда от Българската федерация по волейбол и колегата й Лидл България. До 25 август със съдействието на общините, жителите на още няколко български града ще имат достойнството за персонална среща със международната купа. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР