Над 1000 души може да останат без работа, след като

...
Над 1000 души може да останат без работа, след като
Коментари Харесай

Ресторантьорската империя на Джейми Оливър се срина

Над 1000 души може да останат без работа, откакто веригата заведения за хранене на известния британски ефирен готвач Джейми Оливър разгласи неплатежоспособност, оповестяват „ Скай Нюз” и „ Гардиън”.

Неясна е ориста на над 20 обекта, като процесът по превръщане на остатъците от компанията ще се води от Кей Пи Ем Джи (KPMG) и се чака да бъде издирван нов притежател на заведенията за хранене. Говорител на Оливър акцентира, че проблемите засягат единствено една от компаниите му в Обединеното кралство и останалите сдружения все още „ действат нормално”.
Джейми Оливър закрива шест от заведенията за хранене си във Англия поради брекзит Компанията му е наранена от понижаването на курса на английския паунд
Самият готвач, който натрупа положение благодарение на телевизионните си изяви, разяснява: „ Дълбоко съм тъжен от това развиване на нещата и желая да благодаря на всичките си чиновници и снабдители, които вложиха сърцата и душите си в този бизнес за над десетилетие”.

Преди две години бизнесът на Оливър избегна на косъм същата орис, като тогава бяха затворени огромен брой заведения, работещи на загуба. Основна причина е изключителната конкуренция на пазара, която към този момент изхвърли от бизнеса доста от другите играчи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР