Над 100 ученици се включиха във велопохода НЕ на наркотиците“.

...
Над 100 ученици се включиха във велопохода НЕ на наркотиците“.
Коментари Харесай

Повече от 100 велосипедисти тръгнаха на поход под знака на борба с наркотиците

Над 100 възпитаници се включиха във велопохода „ НЕ на опиатите “. Спортната демонстрация бе във връзка Международния ден за битка с наркоманиите и незаконния трафик на опиати.
При разкриване на велопохода кметът Калин Каменов прикани малчуганите да съблюдават разпоредбите и да са образец за близките .
„ Бъдете дисциплинирани, тъй като несъобразената скорост и прекосяването през Централната пешеходна зона, основава предпоставки за произшествия. Вярвам, че всеки от вас е виновен и съблюдава разпоредбите за придвижване по пътищата. Похвално е, че толкоз младежи казвате „ НЕ “ на опиатите “ – добави кметът.
Преди старта на похода, секретарят на Общинския съвет по наркотични субстанции – Стела Борисова поздрави учениците, присъединили се в отбелязването на Международния ден. Инструктаж  на участниците организира Ангел Ангелов от клуб „ Враца Велообщество “.
Шествието започна от основната улица на града, ще премине през основни пътни артерии, като по-късно участниците ще се насочат към прохода Вратцата. Финалът е на разклона за село Згориград, където ще бъде извършена лекция от специалисти на Превантивно информативен център – Враца. Организаторите са планували награди за всички участници.
Проявата се провежда от ПИЦ към Общински съвет по наркотични субстанции – Враца, взаимно с клуб „ Враца Велообщество “ и Младежки център, с поддръжката на Община Враца.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР