Над 100 ученици се включиха във велопохода „НЕ на наркотиците“.

...
Над 100 ученици се включиха във велопохода „НЕ на наркотиците“.
Коментари Харесай

Над 100 деца с велосипеди казаха „НЕ на наркотиците“ /снимки/

Над 100 възпитаници се включиха във велопохода „ НЕ на опиатите “. Събитието, проведено във връзка Международния ден за битка с наркоманиите и незаконния трафик на опиати, бе намерено от кмета Каменов, който прикани колоездачите да съблюдават разпоредбите и да са образец за близките.
„ Бъдете дисциплинирани, тъй като несъобразената скорост и прекосяването през Централната пешеходна зона, основава предпоставки за произшествия. Вярвам, че всеки от вас е виновен и съблюдава разпоредбите за придвижване по пътищата. Похвално е, че толкоз младежи казвате „ НЕ “ на опиатите “, сподели още Каменов.
Преди стартирането на велопохода, секретарят на Общинския съвет по наркотични субстанции - Стела Борисова поздрави учениците, присъединили се в отбелязването на Международния ден. Инструктаж на участниците организира Ангел Ангелов от клуб „ Враца Велообщество “.
Шествието стартира от основните пътни артерии в града, като по-късно участниците ще се насочат към прохода Вратцата. Велопоходът ще приключи на разклона за село Згориград, където ще бъде извършена лекция от специалисти на Превантивно информативен център-Враца. Програмата планува и викторина с награди.
На събитието участваха още: общински съветници, заместник-кметът Петя Долапчиева и секретарят на община Враца Нина Дакева. Проявата се провежда от ПИЦ към Общински съвет по наркотични вещества-Враца, взаимно с клуб „ Враца Велообщество “ и Младежки център, с поддръжката на община Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР