Над 100 участника от България и чужбина ще достигнат до

...
Над 100 участника от България и чужбина ще достигнат до
Коментари Харесай

Безсънни нощи за участниците в тренировъчния лагер в новия сезон на X Factor

Над 100 участника от България и чужбина ще доближат до най-тежкия стадий на шоуто до момента. Трите дни на подготвителните лагери още веднъж минават с безсънни нощи и рискови музикални провокации.

Още в първите минути от ден 1 на подготвителните лагери - Саня, Заки, Любо и Криско ще спрат дъха на участниците, като събират дребна част от тях в обособена група. Причината остава в загадка.

На останалите дават музикална задача, за която те имат единствено няколко часа за подготовка. Някои подхождат изобретателно, като вършат собствен креативен прочит на частите, а други изненадват със собствен авторски текст, написан зад кулисите, който пеят върху познатата мелодия. Снимачният ден продължава 22 часа, което е същинско тестване за издръжливостта на бъдещите музикални звезди. Повече от 5 часа менторите разискват кой да премине напред. Резултатът става явен в 4.30 ч. през нощта, а няколко часа по-късно първите претенденти за популярност би трябвало да излязат на сцената, с цел да се изправят пред идващото предизвикателство.

По-малко от половината участници ще продължат напред към най-тежкото тестване в X Factor в целия свят, което се случва в България за повторно - това на шестте стола. Този стадий постоянно е белязан от сложни решения, поради което е трагичен освен за участниците, само че и за журито. На този стадий всеки от менторите поема своята категория и би трябвало да реши кои ще са шестимата, които ще продължат с него към идващия стадий - къщите на съдиите. Напрежението в този кръг е огромно до самия край, тъй като даже и участникът да е получил място на стола, рискът да го загуби е напълно действителен, до момента в който и последният претендент от категорията не излезе на сцената.

Участниците имат за задача да впечатлят журито с осъществяване, почтено за край, и да споделят мотивацията си за присъединяване в шоуто. За да реализират това, кандидатите за къщите на съдиите се отхвърлят от сън и посвещават 10-те часа, които имат, само на подготовки. Конкуренцията и тази година е доста сериозна, като от 16 участника менторите им от журито би трябвало да изберат едвам 6. В този най-драматичен стадий всекидневно има доста мощни страсти и сълзи.

" Гледам ви и си мисля за магията на X Factor - да покаже всички тези надарени девойки и момчета, мъже и дами на цяла България ", разяснява Саня вдъхновяващите срещи, които се случват на сцената на X Factor.

След трите безсънни нощи на тествания следват къщите на съдиите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР