Над 100 сигнала са подадени вече заради силната буря с

...
Над 100 сигнала са подадени вече заради силната буря с
Коментари Харесай

Над 100 сигнала вдигнаха на крак всички аварийни екипи в София

Над 100 сигнала са подадени към този момент поради мощната стихия с гръмотевици и проливен дъжд, която се развихри преди час в София. Всички спешни екипи са на терен, заяви шефът на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община Красимир Димитров.

" Цялата дирекция е на крайник. Имаме много сигнали в регионите на " Надежда ", бул. " Ломско шосе ", Околовръстния път. Прави се разбор на информацията и се работи по всички подадени над 100 сигнала ", разясни той.

Пороят в София е провокирал наводнения тук-там в столичното метро, само че към този момент не се постанова прекъсване на влаковете. Читатели алармират за частични наводнения в метростанциите " Сердика ",  " Г.М. Димитров ", " Софийски университет ", " Бизнеспарк ". Преливането в метростанциите е пристигнало извън, от улиците, съобщи шефът на столичния Метрополитен Стоян Братоев.

Владайска река е повишила сензитивно равнището си в региона на " Лъвов мост " и " Сточна гара ", само че към този момент няма заплаха от преливане.

Снимки от любителски фрагменти във Facebook групата " Забелязано в София " демонстрират един от подлезите в НДК, който се е трансформирал в езеро.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР