Над 100 пожарникари се бориха с огромен пожар в лондонския

...
Над 100 пожарникари се бориха с огромен пожар в лондонския
Коментари Харесай

Огромен пожар в Лондон, 100 пожарникари се борят със стихията СНИМКИ

Над 100 пожарникари се бориха с голям пожар в лондонския квартал „ Нотинг хил “ в зона с заведения за хранене и жилищни блокове.

Най-малко 16 души са избягали под паника от комерсиалната улица с първокласни магазини „ Уестбърн Гроув “, която по-късно е била отцепена, оповестява „ Ондон Ивнинг Стандард “.



Хамид Рази, притежател на персийско кафене, споделя, че огънят тръгнал от ресторант, намиращ се в мазе, рано сутринта. Той се популяризирал към магазините, заведенията за хранене и жилищата, намиращи се от горната страна.

По думите му, час и половина по-късно се чула детонация. На място към този момент имало пожарникари.



„ Ужасно е да градиш бизнес 10 години и по-късно да изгори пред очите ти. Видях всичките си фотоси и история да горят. Докато ставаше това аз плачех “, споделя Рази.

Пожарникарите се пробвали да влязат вътре и да спасят постройките, само че огънят бил прекомерно мощен. Ресторантът е изцяло унбищожен. Изгорял е даже апартаментът на последния етаж.

Според потърпевш ресторантьор, вредите са за „ милион, а може и повече “.



На място са били изпратени 15 пожарни екипа със 100 огнеборци от цялостен Лондон. Те поучават хората да стоят надалеч от мястото. Нещата се усложняват от обстоятелството, че има сринат таван, който пречи да се стигне до огнището на пожара.

Тече следствие за аргументите за случая.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР