Над 100 летци от бомбардировачното авиационно крило на САЩ са

...
Над 100 летци от бомбардировачното авиационно крило на САЩ са
Коментари Харесай

Американски асове готови за бой с руски пилоти

Над 100 летци от бомбардировачното авиационно крило на Съединени американски щати са изразили подготвеност да вземат участие в боеве с съветски летци. Това демонстрира изследване на китайския новинарски портал Eastday.com.

Изданието цитира изявление на заместител – командващ на Съединени американски щати, съгласно който сега 1200 бойни самолета на НАТО са подготвени да вземат участие в бойни дейности.

Авиацията на НАТО наброява 5357 бойни самолета, до момента в който тази на Русия 1251. Все отново през 2016 година Военновъздушни сили на Съединени американски щати са имали 1211 летци, което е с 27% по-малко от нужния брой. Дефицитът на фрагменти възлиза 1555 души, като се вземат в поради бомбардировъчната и транспортната авиация. През последните две години е имало текучество, само че то е довело до спад в междинното равнище на подготовка.

В останалите страни от НАТО обстановката е аналогична. В същото време, като се изключи 32 самолета в Сирия, всички съветски самолети са съсредоточени на съветска територия. Американски и натовски самолети пък надали в миналото ще бъда хвърлени напълно против съветската страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР