Над 100 хиляди сувенирни банкноти с нулева номинална стойност с

...
Над 100 хиляди сувенирни банкноти с нулева номинална стойност с
Коментари Харесай

Карл Маркс цъфна на банкнота евро

Над 100 хиляди сувенирни банкноти с нулева номинална стойност с облика на Карл Маркс се продават по целия свят, заяви телевизия SWR.

Компанията, ангажирана с маркетинг в региона на туризма в град Триер, през март издаде сувенирни купюри с Маркс в чест на 200-годишнината от рождението на немския мъдрец, която се празнува на 5 май . Първият щемпел от пет хиляди екземпляра беше продаден за по-малко от месец.

Escullhambado pelo capitalismo que combatia - Cidade alemã vende de mais de 100 mil notas de 0 euro com rosto de Karl Marx https://t.co/YlNgWysa0P via @UOLNoticias @UOL
— Marcel Leal (@marcelleal) August 12, 2018

Сувенирните купюри сметки бяха изпратени допълнително от 40 страни, те са доста известни в Китай, където са изпратени от 25 до 30 хиляди екземпляра. Представител на компанията добави, че някои купувачи поръчват 100 копия едновременно, да вземем за пример, предприятията ги купуват като дарове за чиновници.

 Юнкер: Не би трябвало да съдим Маркс за делата на почитателите му
Юнкер: Не би трябвало да съдим Маркс за делата на почитателите му

Протестиращ прекъсна речта на ръководителя на Европейска комисия

Уебсайтът на компанията споделя, че лилавите банкноти наподобяват като същинските пари. Те са отпечатани на хартия, която е предпазена от имитации и също по този начин има воден знак, холограма, самостоятелен сериен номер и други защитни детайли.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР