Над 100 деца със своите родители се включиха в украсяването

...
Над 100 деца със своите родители се включиха в украсяването
Коментари Харесай

Децата на Разград украсиха коледната елха на Лудогорец

Над 100 деца със своите родители се включиха в украсяването на Коледното дърво въз основата " Гнездо на орли “. Всеки от малчуганите донесе своя обичана играчка за шампионската елха, с цел да бъде тя най-празничната и да носи триумфи на обичания им тим. Домакините се бяха постарали децата да се забавляват, като си създадат фотоси пред елхата и с талисмана на отбора - орлицата Фортуна.

Водещата Катерина Ганева разгласи и появяването на големия трансформър, който взриви страстите на детската аудитория. След робота пристигна и кулминационната точка. С бурни овации бяха посрещнати всички футболисти от шампионския отбор, отпред със старши треньора Станислав Генчев и капитана Светослав Дяков. Генчев насочи особено празнично обръщение към децата и техните родители.

Емоционалната среща бе последвана от серия подписи с обичаните футболисти върху новите календари на Лудогорец, оповестиха от клуба. Градусът на настроението продължи да пораства, защото се появи големият бял мечок, прочут на децата от предишното коледно празненство. Тази година той им сподели нови танцови стъпки и завоюва още повече овации.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР