Над 100 чифта обувки има 28-годишната Гергана Велкова от Велико

...
Над 100 чифта обувки има 28-годишната Гергана Велкова от Велико
Коментари Харесай

Коя българка има над 100 чифта маркови обувки?

Над 100 чифта обувки има 28-годишната Гергана Велкова от Велико Търново. Това оповестява в. „ Борба “. Дори се наложило да трансформира спалнята в дома си в гардероб. Нито един модел не е попаднал инцидентно в сбирката й, а е плод на грижлив и акуратен избор. Гергана е почитателка на марките Ruthie Davis, Christian Louboutin, Giussepe Zonotti, Gucci, Casadei, Valentino, Alexander McQueen, Salvatore Ferragamo, Saint Laurent и Aquazzura. Според нея хубавите обувки могат да вдъхнат самонадеяност на всяка жена. В сбирката си Гергана има обувки на токчета, с платформи, ботуши и спортни, а преобладаващият цвят е черното. Цветовата гама включва още алено, шарено и бяло. „ Нямам така наречен „ балеринки “, еспадрили и пантофки. В всекидневието си нося най-вече кецове. Тънките токчета са за дискотека и мотиви като сватби и кръщенета “, показа тя.

Почитателката на обувките описа, че е попадала на реплики, само че избира да има един оригинал пред 100 фалшификати. Най-голямата сума, която е плащала за модел обувки е €920, като съгласно нея всяка стотинка от цената на чифта си е заслужавала. Търновката посочи, че не държи безусловно обувките да са дело на прочут дизайнер. Нещо повече, най-любими са й тези, които съумяла да купи на най-ниска цена – 46 евро. Гергана пазари обувки единствено от чужбина и то посредством интернет уеб сайтове за търговия. За разлика от множеството дами обикалянето по магазините й е непознато и избира да свърши тази работа с едно кликване на мишката.

Колекционерката показа, че най-високите обувки, които има, са с ток 16 см. Те обаче наподобяват много по-високи, защото са на частична платформа, създавайки илюзията за височина от 25 см.

Тя твърди, че е мъчно да се придвижваш по търновските тротоари на висок ток и съпоставя прекарването с… вървене с трудности, което може да докара до вреди както за здравето, по този начин и за… обувките.

Самата тя е претърпяла случай, носейки високи обувки. Първия път, когато обула такива, била на 14 години, паднала по стъпалата на жилищния си блок и се наложило да стане пациент на търновската болница, защото се оказало, че е спукала две ребра.

Търновката твърди, че стилните течения са измежду главните критерии, по които избира обувки. Въпреки това не се впечатлява от всичко, което е настоящо за сезона, и не може да схване носенето на отворени обувки с дебели чорапи и известните за миналото лято пухени чехли. Съвсем необяснимо за нея остава и носенето на летни ботуши.

Следващия модел, който следва да добави в сбирката си, е бежов на цвят и създаден съгласно самостоятелния загар на всяка жена. „ Това е извънредна сбирка в 8 нюанса, която излезе на пазара през 2015 – 2016 година и считам, че заслужава вниманието на всяка дама “, споделя Гергана.

Виктория Бекъм е стилният деспот от международен мащаб, от който най-силно се впечатлява нашенката. Сред българските известни лица регистрира като най-креативна работата на стилиста Добромир Киряков.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР