Над 100 британски индустриалци и предприемачи настояха днес в писмо

...
Над 100 британски индустриалци и предприемачи настояха днес в писмо
Коментари Харесай

100 британски индустриалци и предприемачи призоваха да се избегне Брекзит без споразумение

Над 100 английски индустриалци и бизнесмени настояха през днешния ден в писмо до държавното управление на премиера Борис Джонсън да се избегне непременно Брекзит без съглашение. Ако това стане, фирмите, които така и така към този момент са отслабени от въздействието на пандемията, ще пострадат мощно, се показва в писмото, представено от Франс прес.

Тези предприемачи съставляват най-много професионални организации и дребни и междинни предприятия, които поддържат тесни контакти с Европейски Съюз и сплотяват общо над 20 000 чиновници.

Пандемията от ковид нанесе голям стопански удар на Англия и света. Само шест месеца преди края на директния интервал за Брекзит през декември неналичието на съглашение ще нанесе обилни вреди, лишавайки от работа още повече хора, пишат те.

Надеждата им е държавното управление да реализира най-хубавото допустимо комерсиално съглашение с Европейски Съюз и други страни, най-много за общите стандарти, за държавни помощи, работа, климатични промени и данъчно облагане.

Индустриалците и бизнесмените акцентират в писмото, че за доста компании е значимо да продължат да ползват европейските правила, с цел да не се забави стокообменът, най-много във фармацевтичния, медицинския и химическия бранш.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР