Над 100 артисти, сред които брас бенда на Мишо Йосифов,

...
Над 100 артисти, сред които брас бенда на Мишо Йосифов,
Коментари Харесай

Деси Добрева ще отнесе главите и на варненци

Над 100 актьори, измежду които брас бенда на Мишо Йосифов, трупата на Нешка, фламенко звездата Стефан Николов и Стунджи, вземат участие като посетител реализатори в първия независим концерт на Деси Добрева. Певицата за първи път показа зрелищния театър “Лудо младо” пред софийска аудитория в зала 1 на НДК на 08 май. А на 22 юни следва вторият концерт в зала “Конгресна ” в родната й Варна.

Сред поканените са Косьо Цеков от ФСБ, Нено Илиев от Romaneno Project, гимнастичките от клуб “Левски”, водещи фолклорни виртуози, вокален състав от отбор “Филип Кутев”, духовия оркестър “Виво Монтана”, групировка “Жестим” и група от 50 кукери-сурвакари от Пернишко.
Ще прозвучат песни като “Лудо Младо”, “Червената Шапка”, “Кой уши байрака”, “Море Сокол Пие” и доста други.
 %d0%b4%d0%b5%d1%81%d0%b8 Деси Добрева е родена във Варна, България. Завършва Музикалния лицей Бъркли в Бостън, Масачузетс. Придобива известност като вокалистка в “Шоуто на Слави”, само че напуща през 2004 година и от този момент прави независима кариера. Деси е част от 2 спектакъла на Нешка Робева и от плана “Балкански” с Теодосий Спасов. Изнасяла е концерти в Royal Albert Hall и Astoria Hall в Лондон, както и на най-емблематичната джаз сцена в света Blue Note в Ню Йорк, Съединени американски щати.
Фламенко танцьорът Стефан Николов също е родом  stefan-nikolov от Варна. Въпреки многочислените си задължения в чужбина, той е и посетител солист в трупата на Нешка Робева. Николов е ученик на именития холандски балетист и хореограф Бенджамин Феликсдал. Стефан стартира танцовата си кариера като ирландски танцьор. Испански танци учи в Amor De Dios, най-старото учебно заведение по фламенко в света.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР