Над 10 сигнала са получени в МВР за това, че

...
Над 10 сигнала са получени в МВР за това, че
Коментари Харесай

Над 10 сигнала за следи от издирвания Стоян Зайков от Костенец

Над 10 сигнала са получени в Министерство на вътрешните работи за това, че жители са видели или знаят къде се намира търсеният за ликвидиране Стоян Зайков от Костенец. Това заяви пред БНР старши комисар Николай Спасов, шеф на Областната дирекция на МВР-София.

По-рано денем служителите на реда претърсиха село Очуша край Костенец, след сигнал, че се той е видян в региона и използваха светлинно-звукова граната. От Министерство на вътрешните работи изрично опровергаха появилите се информации за изстрели в региона.

Зайков се търси към този момент шести ден, по съмнение, че е умъртвил майката на сина си. От Министерство на вътрешните работи не могат да потвърдят кой е направил второто ликвидиране - на комшия и братовчед на Зайков, открит убит през вчерашния ден.

Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов издирването не е завършило и не изключват нито една версия - не отхвърлят опцията причинителят на двете убийства да е еднакъв.

" Нямаме безапелационни данни обратно, преди доста години те (Зайков и убитият - б.р.) са били съседи. Имаме информация, че обвиненият е правил кражби в неговата къща, само че напоследък за директен спор сред двамата, нямаме никакви данни ".

Престъпленията са осъществени с разнообразни оръжия. " Най-вероятно убийството е осъществено с огнестрелно оръжие, ловджийски патрон, има попадение от сачми, само че след привършване на съдебно-медицинската експертиза ще имаме изясненост ".

От полицията приканват хората, които имат информация за търсения, да подадат сигнал на тел 112. Анонимността им е обезпечена. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР