Над 10 пъти повече хора в Германия вероятно са били

...
Над 10 пъти повече хора в Германия вероятно са били
Коментари Харесай

Коронавирус: Вероятно над 10 пъти повече заразени от официалния брой в Германия

Над 10 пъти повече хора в Германия евентуално са били инфектирани с новия ковид спрямо публично записаните. Това са заключили откриватели от Университета в Бон след полеви тест в един от най-тежко засегнатите градове в страната.

Резултатите от предварителните изследвания, които към момента не са подложени на научна инспекция за издание в научно списание, служат като увещание за заплахите от заразяване от нерегистрирани носители на вируса , някои от които не демонстрират никакви признаци, показват откривателите.

Данните се разгласяват, откакто Германия през днешния ден предприе още стъпки за облекчение на рестриктивните мерки , като музеите, фризьорските салони, църквите и още автомобилни заводи се отварят още веднъж при строги условия.

Около 1,8 млн. души, живеещи в Германия, би трябвало да са били инфектирани, над 10 пъти повече от към 165 000 регистрирани инфектирани до момента, заключи екипът, управителен от медицинските откриватели Хендрик Стреек и Гюнтер Хартман.

" Резултатите могат да оказват помощ за по-нататъшно възстановяване на моделите за пресмятане на разпространяването на вируса. Досега главните данни са относително слаби ", споделя Хартман в изказване.

Екипът проучва кръвни и назални тампони от инцидентна проба от 919 души, живеещи в град в община Хайнсберг на холандската граница, който имаше измежду най-високите случаи на гибел в Германия.

За да доближат до своята оценка, откривателите слагат броя на известните смъртни случаи в града от Covid-19 по отношение на по-голямата оценка на локалните хора с предшестваща зараза - както е показано от показанията на кръвните проби на антитела - и приложиха % от 0,37% към страната- необятни смъртни случаи.

Те откриха също, че към всеки пети от инфектираните не демонстрира признаци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР