Над 10 килограма наркотици са иззети при спецоперация на криминалисти

...
Над 10 килограма наркотици са иззети при спецоперация на криминалисти
Коментари Харесай

Над 10 килограма наркотици са иззети при спецоперация на СДВР

Над 10 кг опиати са конфискувани при спецоперация на криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи. В хода на извършена на 10 юни полицейска интервенция по противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, чиновници от бранш „ Наркотици “ задържали 50-годишен мъж.


Действията са осъществени малко преди обяд, в кв. „ Филиповци “. При последвалите оглед и претършуване в населяваното от него жилище, служителите на реда намерили и иззели голям брой разнообразни на тип опаковки, съдържащи таблетки, тревиста маса и прахообразно вещество, колби, пресовъчна машина, електронна везна, оръжие и муниции, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

От направената експертна информация на част от откритото е открито, че конфискуваните субстанции са 10317.89 грама амфетамин, 9.84 грама коноп и 34.80 грама хашиш. Предстои проучване и на останалите субстанции.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура, арестуваният е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР