Над 10 килограма наркотици са иззети при специализирана операция в

...
Над 10 килограма наркотици са иззети при специализирана операция в
Коментари Харесай

Голям удар по наркомафията във "Филиповци"! Иззеха над 10 килограма дрога

Над 10 кг опиати са конфискувани при профилирана интервенция в кв. „ Филиповци “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представени от Фокус.

В хода на извършена на 10 юни полицейска интервенция по противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, чиновници от бранш „ Наркотици “ са задържали 50-годишен мъж. Действията са осъществени малко преди обяд в кв. „ Филиповци “.


При последвалите оглед и претършуване в населяваното от него жилище, служителите на реда намерили и иззели голям брой разнообразни на тип опаковки, съдържащи таблетки, тревиста маса и прахообразно вещество, колби, пресовъчна машина, електронна везна, оръжие и муниции. От направената експертна информация на част от откритото е открито, че конфискуваните субстанции са 10 317.89 грама амфетамин, 9.84 грама коноп и 34.80 грама хашиш. Предстои проучване и на останалите субстанции.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура, арестуваният е притеглен като обвинен. Наложена му е мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за период до 72 часа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР