Над 10 кг марихуана са открити на ГКПП Видин. Задържан

...
Над 10 кг марихуана са открити на ГКПП Видин. Задържан
Коментари Харесай

Опит за изнасяне на 10 килограма марихуана от полски гражданин! Вижте къде е скрил такова количество наркотик!

Над 10 кг марихуана са открити на Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин. Задържан е полски жител. Автомобил с полска регистрация, напускащ страната през граничния пункт Видин – Калафат, е спрян за инспекция на 11.04.2018 година към 11 часа. Българските гранични служители на реда дружно с румънските си сътрудници стартират физически оглед на автомобила, съобщи dir.bg.

Между втория и третия ред седалки, в кухини на пода, те откриват три пакета, увити в тиксо. Автомобилът е отклонен за спомагателна инспекция, осъществена взаимно с митнически чиновници. В рамките на инспекцията са открити още седем пакета, укрити във фабрични кухини в купето на автомобила и багажния отсек.

При разрязването на един от пакетите е открито, че съдържа зелена тревиста маса. Направеният полеви наркотест е реагирал на марихуана. Общото тегло на наркотичното вещество е 10,340 кг.

По случая е формирано разследване в ГПУ-Видин, което се води под управлението на окръжната прокуратура. Полският жител е притеглен като обвинен и ще бъде арестуван за 72 часа.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР