Над 10 000 моторa, добро настроение и призив за безопасно

...
Над 10 000 моторa, добро настроение и призив за безопасно
Коментари Харесай

Откриват мотосезона в София: 10 000 мотора ще

Над 10 000 моторa, положително въодушевление и апел за безвредно шофиране ще отбележат началото на новия мото сезон в София. Откриването ще бъде в събота от 10 сутринта, а сборният пункт ще е на площад " Свети Александър Невски ".

По традиция колоната от хиляди мотори ще премине през няколко централни булеварда, а крайната точка ще бъде резиденция " Бояна ", където уредниците са планували атрактивна стратегия.

" Освен съставите, които ще пеят, ще има прави, където ще се тества бързината на моторите, ще има шоу на две и четири колела, ще бъде доста забавно ", сподели Иван Саздов от мотоклуб " Джентълмен " пред Българска национална телевизия

Събитието ще премине при засилени ограничения за сигурност.

" Ще осигурим хора по огромните основни кръстовища, които да подсигурят прекосяването, ще имаме преносими мотористи, които ще бъдат напълно с групата ", сподели зам.-началникът на отдел " Пътна полиция " Любомир Костадинов.

Организаторите приканват всички мотористи да карат рационално, а участниците в придвижването да проявят взаимна приемливост.

" Апелирам към сътрудниците - доста да внимават, с цел да можем на закриването да се преброим отново ", добави Емил Матев от мотоклуб " Джентълмен ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР