Над 10 000 лампички ще светнат на коледната елха в

...
Над 10 000 лампички ще светнат на коледната елха в
Коментари Харесай

Над 10 000 лампички ще светнат на коледната елха в Разград

Над 10 000 лампички ще светнат на коледната елха в Разград. Светлините на десетметровия сребрист смърч пред Общинския културен център ще бъдат запалени на 10 декември, оповестиха през днешния ден кметът доктор Валентин Василев и основният специалист "Култура " Виолета Антонова.

Гости на празника ще бъдат дуо "Барбароните ", които ще забавляват децата и техните родители. На площада ще дойде и Дядо Коледа, с цел да получи персонално писмата на най-малките, а всяко дете ще си тръгне от празника с подарък.

Тази година коледната декорация в града е допълнена с нов детайл - "фонтан " с падащ сняг, ситуиран в центъра на кръговото придвижване на бул. "България ".

Днес отваря и обичайният коледен базар. На 14 декември ще бъде ситуиран още един щанд, на който ще се продават предмети с благотворителна цел. Събраните средства ще бъдат предоставени за лекуването на едногодишно дете от Разград.

Новата 2019 година разградчани ще посрещнат на площада, пред паметника на занаятчия Манол, с концерт на Капанския отбор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР