Над 1 000 000 зрители гледаха в Интернет специалния промо

...
Над 1 000 000 зрители гледаха в Интернет специалния промо
Коментари Харесай

Хиляди гедаха Кристиан Костов в Пекин

Над 1 000 000 фенове гледаха в Интернет специфичния промо концерт на Кристиан Костов в Пекин, с който младият български реализатор с интернационална популярност отпразнува на сцената измежду няколкостотин почитатели 19-ия си рожден ден.

Само в най-голямата стрийминг платформата в Китай – QQ Music, събитието е било следено непосредствено от 711 338 души, а в KuGou Music – от 241 917, оповестиха за „ Монитор “ от щаба на артиста. На концерта в събота Крис за пръв път извърши онлайн пред аудитория новата си ария Live It Up – дует с известната китайска изпълнителка Тифа Чен (Tifa Chen). Тази ария стана шлагер още в деня на излизането си като в границите на час се изкачи до върха в класацията на QQ Music.

Със своя пърформанс чаровният българин показа песните от новия си китайски мини-албум #Prologue. Вторият на музикалния конкурс „ Евровизия 2017 “ изпя 8 части под оглушителните възгласи и овации на азиатските си почитатели.

Ден и половина по-рано, тъкмо месец след Деня на влюбените, когато в Китай и цяла Азия се чества Белият Свети Валентин, пет щастливи почитателки, спечелили билети за следобеден чай с Кристиан Костов, се срещнаха със своя кумир в сантиментален пекински ресторант. Специално за девойките Крис изпя предпремиерно онлайн новата си ария и се снима с тях.

На 14 март тези, които са получили дарове в Деня на влюбените, връщат жеста и на собствен ред подаряват нещо в символ на обич или вежливост – нормално бял шоколад, бисквити и цветя. Така на следобедното празненство артистът „ върна жеста “ на 5 от своите последователки в Китай за любовта и поддръжката, която му оказват там. Благодарение на тях в необятната страна изпълнителят на Beautiful Mess към този момент е мегазвезда. Само за 3 месеца в китайската обществена мрежа Weibo China почитателите на нашето момче надвишиха 400 000.

Кристиан направи фотосесия за китайското издание на стилното списание Elle, окупира корицата на Men`s uno, стана обект на голям брой изявленията и репортажи, някои от които го увековечиха даже в Летния императорски замък в Пекин – дворцов комплекс от ХVІІІ век. Седмица преди излизането на #Prologue, който към този момент е във всички стрийминг платформи в страната, 40 от главните станции на метрото в китайската столица, фасадите на комерсиалните центрове и небостъргачите бяха украсени с негови големи билбордове. Реклама като за международна звезда!

В Китай Крис ще взе участие минимум до 12-ия епизод на музикалното тв риалити Singer, който ще бъде записан в четвъртък и излъчен на 29 март. След това има всички шансове да стигне и до финала му. Миналогодишното издание бе извоювано от английската певица Джеси Джей.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР