Начисляването на такса за обслужване на картата е основната комисионна.

...
Начисляването на такса за обслужване на картата е основната комисионна.
Коментари Харесай

Защо банките таксуват такса за обслужване на карти?

Начисляването на такса за обслужване на картата е главната комисионна. Цената може да включва разнообразни типове комисионни, в това число разноските за произвеждане, персонализиране, куриерска доставка. Колкото по -високо е положението на картата, толкоз по -скъпа е услугата. Например, карти се смятат за най -евтините във връзка с цената, до момента в който Gold и Premium се смятат за най -скъпите.

Банките таксуват услугите по няколко аргументи:

1. За привличане на спомагателни облаги (частично обезщетение за гратисния период).
2. Пакетът от налични услуги включва платени. За да не тегли средства за всяка услуга, заемодателят ги е комбинирал за месечно или годишно отписване.
Как да изберем кредитна карта без годишно обслужване.
Съвременните банки оферират да издават карта без годишна услуга при разнообразни условия. Независимите търсения обаче могат да лишават доста време.

За да извършите верния избор, целесъобразно е да обърнете внимание на следните аспекти:

1. Наличност на цената на услугата.
2. При какви условия банката не начислява спомагателна такса за обслужване.
3. Тип карта (класическа, златна, премиум и др.).
4. Какви услуги са включени в услугата.

Важно е да се означи, че преди да кандидатствате за кредитна карта, се предлага да се вземат поради самостоятелните потребности. Така да вземем за пример, има цели линии карти за извършване на покупки или настрана за пътуващи.

Колко да очаквам?

Персонализирана кредитна карта без годишна услуга най-често се създава в границите на 2-3 работни дни. Неназованата пластмаса се издава на клиента в деня на сключване на контракта. Периодът на изчакване може да бъде повишен, в случай че заемополучателят чака картата да бъде доставена посредством пощата. Средно ще би трябвало да изчакате доставката 10-14 дни.

Къде мога да го взема?

Безплатни кредитни карти могат да бъдат получени по няколко метода:

• когато посещавате независимо банков клон. По предписание производството на надписаната пластмаса лишава 2-3 дни. Веднага щом картата е подготвена, ще получите SMS известие;
• с пощальон до вашия дом. Тази услуга последователно набира известност, само че я няма във всяка банка. Представител на банка идва на вашия домакински или работен адрес, предава картата и подписва контракт за услуга;
• в пощата. Банката изпраща картата по пощата. Срокът за доставка зависи от скоростта на съветската поща, само че приблизително не лишава повече от 14 дни.

Източник:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР