Начините за използване на коректор са различни. Този продукт всъщност

...
Начините за използване на коректор са различни. Този продукт всъщност
Коментари Харесай

5 различни начина, по които да използвате коректор

Начините за потребление на коректор са разнообразни. Този артикул в действителност не би трябвало да се употребява единствено за прикриване на тъмни кръгове и недостатъци, с негова помощ можете също да наблегнете или осветите избрани зони на лицето.

За другите му използва е добре да изберете разнообразни цветове на този артикул според от зоната, която ще коригирате.

Един от най-честите въпроси за този артикул след класическия „ Преди или след основата го нанасяме? “ е по какъв начин да го използваме върху лицето си. Всъщност той се употребява освен за скриване на дребни недостатъци, само че и за извайване на размери на лицето и за огряване и покачване на някои зони. Ето по какъв начин да се възползвате оптимално от преимуществата му:

 

5 разнообразни метода, по които да употребявате коректор

1. Използвайте го, с цел да извършите подправени устни

 коректор 5 разнообразни метода, по които да употребявате коректор фотография: pinterest

Ако постоянно сте мечтали за по-плътни устни, само че не желаете да употребявате филъри, ние ще ви помогнем. Сравнително непозната приложимост на коректор в грима е за подправяне на по-плътни устни и всичко, от което се нуждаете за този грим за устни, е коректор, молив за устни и обичаното ви червило. За да започнете, подгответе и овлажнете устните си с подхранващ.

След това нанесете малко количество коректор върху външните краища на устните си и по-късно го смесете във вътрешността благодарение на. С молив за устни очертайте леко отвън естествената си линия на устните и я смесете към центъра на устните си с. Използвайте същия молив за устни или червило от същия цвят и запълнете останалата част от устната си. За да добавите повече дълбочина и измерение към устните си, излъган трик е да нанесете доста малко количество от него в центъра на горната и долната джука и да го смесите на открито към ъглите, с цел да създадете тънък омбре резултат и да създадете илюзията за по-плътни устни.

2. Използвайте го като основа за сенки

 коректор 5 разнообразни метода, по които да употребявате коректор фотография: pinterest

Знаете по какъв начин някои сенки за очи не изскачат върху клепачите ви, колкото и да се пробвате – е, той може да се погрижи и за това вместо вас. Ако нямате живи сенки за очи, като основа за сенки, с цел да увеличите въздействието на грима на очите си.

Използването му като праймър за клепачи и основа за сенки освен усилва жизнеността на нюансите, само че и усъвършенства дълготрайността на грима ви за очи. Нанесете доста тъничък пласт от него върху целия клепач и изчакайте няколко секунди, преди да го поставите на място с бежови или нюдови сенки за очи или фиксираща пудра. Добавянето на основа за сенки също ви улеснява да смесите цветовете в по-безпроблемен и градиентен резултат без петна и внезапни линии. След като основата за сенки за очи е на мястото си, продължете с останалата част от грима на очите си, както нормално.

3.Прикриване на зачервявания

 коректор 5 разнообразни метода, по които да употребявате коректор фотография: pinterest

От всички разнообразни способи за потребление на коректор, другия най-известен сигурно е неговата мощ да обезврежда зачервяванията по лицето, изключително потребно, в случай че страдате от розацея или купероза.

В този случай, още веднъж е добре да комбинирате няколко цвята, като изберете зелен коректор, който прикрива червенините и физически за равнене на тена.

Това важи и при положение на акне и пъпки. За разлика от региона на тъмните кръгове обаче, във втория случай е добре да изберете по-суха компактна формула.

4,Използвайте го като крем за силует

 коректор 5 разнообразни метода, по които да употребявате коректор фотография: pinterest

Вероятно един от най-често срещаните способи за потребление на коректор върху лицето е да го употребявате като крем за силует. Кремообразните очертания могат да бъдат скъпи, знаем, тъй че за какво вместо това не употребявате мрачен колорит, с цел да издълбаете тези скули.

5.Използвайте го като тониран овлажнител

 коректор 5 разнообразни метода, по които да употребявате коректор фотография: pinterest

Можете ли да употребявате коректор като основа? Не напълно, само че можете да го употребявате като лек обагрен овлажнител. Тъй като те имат по-високо покритие и друга формула от декор дьо тените, нанасянето му върху цялото ви лице може да направи грима ви да наподобява муден и на петна. Вместо това го смесете с или овлажнителя, с цел да улесните смесването.

Нанесете сместа от коректор и овлажнител върху цялото си лице с върховете на пръстите си или четка за основа за отмерено и леко покритие. Ако желаете по-матово покритие, фиксирайте основата си с насипна фиксираща пудра и фиксирайте всичко на място с фиксиращ спрей.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР