Начинът за купуване на електронна винетка за леките автомобили и

...
Начинът за купуване на електронна винетка за леките автомобили и
Коментари Харесай

Ето откъде ще се купуват електронни винетки

Начинът за пазаруване на електронна винетка за леките коли и транспортните средства до 3,5 тона от терминал за самообслужване ще бъде показан на 18 септември, оповестиха от АПИ.

Общо 500 ще са терминалите за самообслужване, от които водачите ще могат да купят желаната от тях електронна винетка. Те ще бъдат ситуирани по главните пътни посоки и граничните пунктове.

След слагането им на комфортно за водачите място ще бъде показана и карта с местоположението им. За улеснение на водачите терминалите ще оперират на 8 езика - български, британски, немски, гръцки, румънски, сръбски, турски и съветски.

Освен от терминал за самообслужване, електронна винетка ще може да се купи от уеб портал и от мобилно приложение, които сега се създават .

Шофьорите, които избират познатата и класическа форма за пазаруване на винетка от чиновник, също ще могат да го създадат като посетят както и до момента офис от разпространителската мрежа. Операторът на системата е планувал и тази опция. На служителя те ще би трябвало да показват номера на автомобила и да уточнят периода на винетката, която избират.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР