Начинът, по който се храним, е изненадващо една от най-лесните

...
Начинът, по който се храним, е изненадващо една от най-лесните
Коментари Харесай

1 съвет, от който всеки може да извлече полза

Начинът, по който се храним, е изненадващо една от най-лесните и елементарни форми на грижа за себе си. И има два метода да извършите това. Нека да стартираме с физическата, здравословна.

Пригответе хранително ядене

Здравословното хранене единствено по себе си е форма на грижа за себе си. Различните храни имат разнообразни свойства - някои подтикват настроението ви, други ви подхранват и някои ви оказват помощ да спите по-здраво. Поставянето на добра храна в тялото ви е сигурен метод - физиологически - с цел да сте сигурни, че се чувствате най-добре. Този съвет идва от Liz Letchford, MS, ATC, който споделя, че " прекарването на време, с цел да си направя здравословно хранене, подхранва както тялото, по този начин и съзнанието ми ". Сподели, че в допълнение към това тялото да се усеща добре, готвенето самичък по себе си " е доста медитативно, обичам да забавям и да се любувам на всяка секунда от подготовката на храната ".

Просто се задоволявайте

Сега за прочувствената форма на грижа за себе си. Вероятно ще обикнете по какъв начин двама от обичаните ни регистрирани диетолози се показват на себе си като самонадеяни TLC с вкусно лекуване. " Понякога би трябвало да ядете малко повече десерт ", сподели Лори Занини, RD, CDE. " Толкова доста препоръки, които виждаме, са, че не се поддават на апетит, само че никоя храна не би трябвало постоянно да е отвън границите. "

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР