Начинът, по който ранните привърженици на Slack говореха за съобщенията

...
Начинът, по който ранните привърженици на Slack говореха за съобщенията
Коментари Харесай

Приложенията за чат завладяха офисния живот — хубаво ли е това?

Начинът, по който ранните последователи на Slack говореха за известията на работното място през 2010 година, през днешния ден звучи безогледно. Беше „ другар “ в офиса, „ лепилото “, което поддържаше екипите дружно и повода работата да беше занимателна. Разбира се, в този момент знаем, че непрекъснатите известия затрудняват излизането от системата. Но най-малко можем да изпращаме емотикони на нашите шефове.

В отплата за това, че ни приковават към работата ни, известията на работното място помогнаха да се трансформират офис нормите. Идеята, че работата изисква обособена, по-твърда еднаквост, изпада в недружелюбност.

Някаква композиция от нови генерации в работната мощ и пандемичното повишаване на отдалечената работа докара до по-небрежен звук. Костюми, вратовръзки и други знаци на условност са по-малко известни. „ Искрено Ваш “ имейл подписите се търгуват за просто „ Благодаря “. Вътрешните чатове рядко въобще имат подписи - с изключение на палец нагоре. Slack и Microsoft Teams даже разрешават на служащите да игра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР