Начинът, по който прокуратурата селектира някои имена и се отбягва

...
Начинът, по който прокуратурата селектира някои имена и се отбягва
Коментари Харесай

Анализаторът Николай Стайков: По казуса КТБ всичко е конструирано за комфорта на правителството

Начинът, по който прокуратурата селектира някои имена и се отбягва други към този момент е явен. Най-симптоматичен е въпросът КТБ – дали са разпитани всички забъркани фигури? Всичко е конструирано в интерес на комфорта на държавното управление, а тези, които биха задали неуместни въпроси, са изрично избегнати.
Това декларира Николай Стайков - анализатор и съосновател на Антикорупционен фонд.

Тепърва следва да се види стилът на Гешев, само че аз нямам доверие да се смени моделът на моркова и тоягата, по-скоро промени ще има във вътрешните съотношения, споделя още той в:Студио Банкеръ ".

Той разяснява и повдигнатите въпроси за приватизацията: Относно акцията за следствие на приватизацията, бих посъветвал господин Гешев да стартира с инспекциите в самата прокуратура – дали сигналите са били обследвани изцяло, задълбочено и обективно или пък са били покривани по конюнктурни аргументи, както постоянно се случва, показва Стайков.

От позиция на наказателното право и правораздаването, в куфарчето на Стив Ханке няма нищо, в случай че не съдържа данни за геноцид или за закононарушения против човечеството, защото са минали над 20 години и всичко е заличено по отминалост. Президентът Стоянов към този момент дава отговор с безмълвие, само че в случай че има данни за закононарушение, обвързване на всеки български жител е да осведоми прокуратурата, разяснява той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР