Начинът, по който маркетирате компанията си, е ключът към това

...
Начинът, по който маркетирате компанията си, е ключът към това
Коментари Харесай

В търсене на уникалния подход

Начинът, по който маркетирате компанията си, е ключът към това да я извършите запаметяваща се и сполучлива, само че е значимо да имате поради, че маркетингът не е „ с един размер за всички “, поучава Нанси Солари в своя обява за Entrepreneur.

Избирането на неповторим ъгъл, от който да маркетирате марката си, може да е провокационен развой, по тази причина Солари споделя няколко значими точки, които да не пропускате.

Опознайте потребителя

Невъзможно е да се харесате на всички, даже и да желаете. Ако нямате ясна визия за индивида, който желаете да купува или употребява продукта ви, маркетинг напъните ви няма да адресират никакви характерни потребителски потребности, което е объркващо.

Проверете дали потребителите ви:
Са част от избрана възрастова група;Живеят в избран район;Имат специфични нужди;Работят в съответни промишлености.
Тези въпроси ще ви оказват помощ да създадете по-добър облик на идеалния клиент, с който може да изберете маркетинг тактики, съвпадащи с метода, по който този клиент пазари, комуникира или намира информация.

Покажете разликите

Може да се почувствате зле от това да управлявате бизнес, в случай че сте в мощно конкурентна промишленост. За начало посочете чертите, които ви отличават и ви вършат неповторими. Ето и някои благоприятни условия:
Вие дребен бизнес, който употребява единствено запаси от локални източници ли сте?Вашите цени надминават ли тези на всички останали?Предлагате ли по-широка гама от продуктови варианти по отношение на конкуренцията?Предлагате ли великолепно обслужване на клиентите или впечатляващи наличия?
Изградете облик

Ако на даден бизнес му липсват задача или не е изяснил задачите си, хората няма да знаят какво значи той и ще им е мъчно да го поддържат.

Спомнете си за момента, в който ви е хрумнала концепцията за бизнеса. Може би сте желали да работите по към този момент действителен артикул или нещо неповторимо? С построяването на тази основа сте основали бизнес, който въплъщава вашия жанр на водачество и персона и това е различен метод да идентифицирате неповторим маркетинг метод.

Когато маркетингът отразява полезностите и чертите на бизнеса, неговите рекламни акции карат компанията да свети с автентичност. Като включите и задачата на вашата организация в тези реклами, създавате отличителна позиция в съзнанието на клиентите.

***

Намирането на неповторимия маркетинг метод може да е обезсърчаващо на моменти, само че ще подхрани способността ви да се наложите като водачи в дълготраен проект. Когато разберете идеалния си консуматор, може по-добре да се концентрирайте върху насочването към евентуални купувачи и основаването на лоялни почитатели. Ако изобретателно предавате позицията и задачите на компанията си в своите акции, тогава ще станете запаметяващи се във вашата промишленост.

По материал на Нанси Солари в
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР