Начинът, по който Лионел Меси отпразнува спечелената Копа Америка, първи

...
Начинът, по който Лионел Меси отпразнува спечелената Копа Америка, първи
Коментари Харесай

Меси посвети титлата от Копа Америка на цяла Аржентина и на Диего Марадона

Начинът, по който Лионел Меси отпразнува извоюваната Копа Америка, първи негов трофей с националния тим на Аржентина, демонстрира какъв брой значимо бе това достижение за него. Десетката на „ албиселесте “ написа прочувствено известие в обществените мрежи, откакто аржентинците съумяха да пресечен 28-годишната си пауза без трофей. Меси се обърна и особено към починалия към този момент Диего Армандо Марадона.

" Беше необикновен шампионат. Знаем, че към момента имаме какво да подобрим, само че истината е, че всички дадоха всичко, което имаха и не мога да бъда по-горд от това, че съм капитан на този необикновен колектив. Искам да посветя този триумф на фамилията ми, което постоянно ми е давало сили да не преставам напред, на приятелите ми, които обичам доста, на всички, които ни имаха вяра, изключително на всички 45 милиона аржентинци, които претърпяват всичко това с ужасния вирус, изключително на тези, които са се докоснали до него. И несъмнено и на Диего, който сигурно ни е подкрепял, където и да се намира “.

Накрая Меси помоли аржентинските почитатели да продължат да се грижат за себе си, с цел да победят COVID-19: „ За да продължим да честваме, би трябвало да продължим да се грижим за себе си, дано не забравяме, че би трябвало да изминем дълъг път, с цел да се върнем към естественото и да спечелим битката с вируса “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР