Начинанието предизвика много коментари и шеги в уеб пространствотоТака изглежда

...
Начинанието предизвика много коментари и шеги в уеб пространствотоТака изглежда
Коментари Харесай

Linux проект се позиционира като Windows 12 Lite

Начинанието провокира доста мнения и смешки в уеб пространството

Така наподобява десктопът на Linux-базираната система Windows 12 Lite
(екранна фотография: Webhouses)

Любителски план на база Linux провокира интерес измежду запалянковците в интернет. Най-вече поради името си – Windows 12 Lite – и сходството в дизайна на десктопа с операционната система на Microsoft.

Според информацията от уеб страницата, новата Оценка за съвместимост дава обещание безпроблемни ъпгрейди, тя е ваксинирана от вируси и рансъмуер и може да работи дружно с Windows 7 и Windows 10, или изцяло да ги размени.

Нещо повече, твърди се, че Windows 12 Lite е над 3 пъти по-бърза от Windows 10, включва набор от приложения и опция за прибавяне на повече от 80 000 заглавия посредством софтуерния управител.

Системата е идеална и за остарели преносими компютри и настолни компютри, хвалят се създателите на плана. Освен това не са нужни лиценз или ключ за активиране – потребителите имат софтуера.

Става въпрос обаче за любителски план, който стъпва на Linux Lite 4.8 LTS с тапет на Windows 10 и плоски икони. Очевидно неговите създатели са положителни психолози, защото към този момент съумяха да привлекат сериозен интерес с името на системата, което внушава, че тя е с две генерации напред по отношение на Windows 10.

Windows 12 Lite се популяризира на DVD притежател
(снимка: hexsayeed/Reddit)

Windows 12 Lite не е налична за евакуиране от уеб страницата на плана, само че може да се купи… за 15 паунда на DVD или на USB флашка, съгласно полемиките в Reddit и други уеб запаси. На уеб страницата на плана са оповестени указания по какъв начин се конфигурира и употребява системата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР