Начинаещи разработчици ще ползват безвъзмездно кредити в AzureПроектът Microsoft for

...
Начинаещи разработчици ще ползват безвъзмездно кредити в AzureПроектът Microsoft for
Коментари Харесай

Microsoft заделя 500 млн. долара за стартъпи

Начинаещи разработчици ще употребяват безплатно заеми в Azure

Проектът „ Microsoft for Startups ” цели да обезпечи на млади новаторски компании достъп до бизнес, технологии и благоприятни условия за продажби

Microsoft разгласи стратегия за поддръжка на стартъпи, в границите на която ще влага 500 млн. $ в продължение на две години, заяви уеб сайтът за бизнесмени TechCrunch.com.

Проектът „ Microsoft for Startups ” цели да обезпечи на млади новаторски компании достъп до бизнес, технологии и благоприятни условия, които ще им оказват помощ да разширят потребителската си база, да усилят продажбите, да развият надеждна платформа и да поддържат връзка с бизнес общността и клиентите.
още по тематиката
Участниците в програмата ще получат достъп до техническа поддръжка, средства за разработка от корпоративен клас и бизнес приложения като Office 365 и Microsoft Dynamics 365.

Освен това начинаещите разработчици ще могат да се възползват от безвъзмездни заеми в размер до 120 хиляди $ за потребление на разнообразни облачни услуги Azure.

Microsoft разполага с над 30 хиляди търговски представители и 800 хиляди сътрудници по внедряване на облачни решения. Програмата Microsoft for Startups съдържа запаси за подготовка на експертите по маркетинг и продажби в сходство със стандартите на огромните корпорации, а по-късно ще им оказва помощ да продават в партньорство с Microsoft.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР