Начин на приготвяне – сварете яйцето, като имате в предвид,

...
Начин на приготвяне – сварете яйцето, като имате в предвид,
Коментари Харесай

Бабин Мехлем Чудо Лекува Ангина, Кисти, Мастит, Слънчево Изгаряне, Зъбобол, Болки В Ставите, Хемороиди И Много Други!

Начин на подготвяне – сварете яйцето, като имате в поради, че жълтъка би трябвало да е корав (не бива да е рохко). Използва се единствено жълтъка, който се намачква. В съд сложете нужното количество восък и зехтин. Когато пчелният восък се стопи започнете да добавяте от намачкания жълтък. Слагайте дребни количества яйце. В случай, че илача стартира да се „ пени “ отдръпнете от огъня. Върнете го когато се „ успокои “. Отмахвате от котлона, когато е добавена и последната част от жълтъка.

Готовата лечебна примес се прецежда, като илача се съхранява в стъклен буркан. Добре е да разбърквате, тъй като в противоположен случай има „ заплаха “ восъка да падне на дъното.

Преди да кажем, по какъв начин тъкмо се лекуват болесттите с този домакински мас, ще споменем, че употребен за изработката на компрес, би трябвало да се затопли на пара до 40 градуса.

Лечение на болести с чудноват домакински мас:

1. Възпаление на синусите – капва се по една капка в ноздрите. Процедурата, би трябвало да се извърши бързо, тъй като мехлема се втвърдява. Можете да капите по 2 пъти дневно от илача. Мехлема оказва помощ за „ извличането “ на насъбраните субстанции в ноздрите и усъвършенства доста дишането.

2. Кисти на яйчниците – във влагалището се слага тампон пропит с илача. Държат се там към час. Добре е процедурата да се прави заран и вечер.

3. Мастит – напоете в лечебния домакински мас салфетка и я наложете върху засегнатата гърда. Отгоре се покрива с парче найлон. Добре е да сменяте компреса през 2 часа.

4. Лечение на слънчево изгаряне и повърхностни рани – вечер намазвате засегнатата зона с домашния мас и се прави компрес. На сутринта свалете компреса и изплакнете с хладка вода. Продължете лекуването до реализиране на женалите резултати. При болки в ставите се употребява същия способ.

5. Лечение на зъбобол – потопете пръста си в мехлема и намажете мъчителният зъб и зоната към него.

6. За укрепване на ноктите – преди сън намажете ноктите с домашният мас. Прилагайте метода най-малко седмица и забележете невероятните резултати./bilka.info
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР